M'n tweede solo-expositie

12-04-2017

De hele maand mei is Fotogalerie Lichtzone in Groningen gevuld met mijn werk van de afgelopen twee jaar en een aparte set foto's die de naam trying Terry Richardson hebben gekregen. Fotogalerie Lichtzone is geopend van woensdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00. De toegang is gratis.

Linkjes naar de website van mensen. instellingen of bedrijven waar ik graag mee samenwerk.

Als het om het afwerken van mijn foto's gaat dan is Richards de perfecte zaak om m'n prints te laten opplakken en/of inlijsten. Ze werken snel en accuraat. De liefde voor het vak straalt er van af. In Richard z'n zaak hangen enkele foto's van mij.

M'n lust en m'n leven speelt zich voor een gedeelte af in Fotogalerie Lichtzone. Met m'n collega fotografen houd ik de enige onafhankelijke fotogalerie in Noord-Nederland in de lucht. Een prachtige plek om je foto's aan een groot publiek te laten zien.

Wanneer het om het aanleren van flitstechnieken en het maken van spectaculair werk gaat kun je niet om Frank Doorhof heen. Hij is een begaafd instructeur en fotograaf. Z'n workshops kennen een hoge amusementswaarde en samen organiseren we op regelmatige basis leuke evenementen.

Ik ben al jaren lid van een actieve fotoclub die wekelijks op dinsdagavond bijeenkomen om samen een leuke activiteit op fotogebied te organiseren. Zo zijn er fotobesprekingen, gezamenlijke uitstapjes en lezingen. Kortom een heel actieve fotoclub.

Zonder duisternis geen licht

18 November 2014

Tot 2008 had Groningen 2 suikerfabrieken. Europese maatregelen hadden tot gevolg dat de fabriek in Groningen zijn deuren moest sluiten. In twee achtereenvolgende campagnes maakte ik in de nachtdienst een serie foto's die het verhaal van de fabriek en zijn bemanning vertellen. Vanaf 10 januari is een selectie van deze foto's te zien in Galerie Noord in Groningen.

Bijscholing

29-11-2014

Een workshop met Frank Doorhof is altijd leerzaam maar kent ook een hoog amusementsgehalte. Vandaag meegedaan aan een lokatie workshop in een verlaten bedrijfspand in Groningen.

Locatie workshop Frank Doorhof

17 November 2014

Op zaterdag 29 november geeft Frank Doorhof een locatie workshop in een gigantisch leegstaand bedrijfspand in Groningen. Alle zaken die bij een modelshoot op locatie belangrijk zijn komen aan de orde. Check voor alle info deze link

Het is uitdrukkelijk verboden om werk van deze website te dupliceren en/of te verspreiden zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.